Certifierad Swerust verkstad för Rostskyddsbehandling!

Vi hjälper dig med Rostskyddsbesiktning - Rostskyddsbehandling - Rostfria avgassystem!

Rostskydd

Värd att vårda?

Bilen är ett medvetet val och en dyr investering. Den ska besiktigas och underhållas både maskinellt och utvändigt för att hålla. Men ofta glöms underhåll och bättring av rostskydd på undersidan bort. Visste du att lacken på taket oftast är tre gånger så tjockt jämfört med rostskyddet på undersidan.

Där kommer vi in i bilden för att hjälpa dig värdesäkra din bil. Södertälje Rostskydd är auktoriserad verkstad för Swerust – Sveriges största rostskyddskedja med svensktillverkade produkter hela vägen. Låt oss göra en rostskyddsbehandling när bilen är ny så förlänger du bilens livslängd med 10 år. Dessutom undviker du dyra framtida reparationer på t.ex. bromsrör, skärmkanter, trösklar etc.

Varför rostskyddsbehandla?

Våra behandlingar

Vi erbjuder rostskyddsbehandlingar i olika omfattningar, allt beroende på din bils specifika behov.

Varje behandling utförs på sitt speciella sätt beroende på bilmodell. Med utvalda rostskyddsprodukter för de olika detaljerna får du en anpassad behandling som passar just din bils krav. Våra kunniga och vänliga medarbetare ger gärna vägledande information om passande rostskyddsform. Följer du sedan upp med en årlig trygghetskontroll är risken minimal att du går i rostfällan.

Klicka på behandlingarna nedan och läs mer på Swerust hemsida

Vad är Swerust?

Swerust är en modern rostskyddskedja med certifierade rostskyddscentra som använder svenska metoder och svensktillverkade rostskyddsprodukter. Swerust är marknadsledande inom rostskydd. Våra kunniga medarbetare behärskar metoder, utrustning och rostskyddsprodukter. Eftersom Södertälje Rostskydd är certifierade genom Swerust kan du vara säker på att arbetet som utförs håller jämn och hög kvalitet. Dessutom använder vi oss av rostskyddsprodukter från Mercasol och Noxudol som är väl anpassade för att klara vårt tuffa nordiska klimat. Det gör att vi kan erbjuda dig som bilägare ett rostskydd av högsta kvalitet.

Swerust står för:

  • Kontrollsystem – för att hålla din bils rostskydd på topp.
  • Certifiering av verkstäderna – med högt ställda krav på kvalité, utrustning, lokal och teknik.
  • Kvalitetsgaranti – på alla utförda behandlingar.
  • Sprutscheman – obligatoriskt för alla Swerusts verkstäder.